Normal Pencil

dijous, 17 de desembre del 2015

Disseny i creació de materials educatius

En la classe sobre disseny i creació de materials educatius, ens van ensenyar i explicar a tenir en compte moltes variables a tenir en compte a l'aula,  a l'hora de crear un material educatiu.
Per començar, hem de tenir en compte que no tots els alumnes tenen el mateix tipus d'aprenentatge, ja que n'existeixen diferents tipus com el doer o el thinker.
També s'han de tenir presents uns ítems per a poder donar resposta a les preguntes què, qui, com, on i quan.
Algun dels ítems que hem de tenir presents són saber la finalitat del material que volea crear, triar el material més adequat per donar riquesa a l'aprenentatge o tenir en compte tots els factors per a que l'activitat sigui viable.
A partir d'aquesta informació donada a classe, també ens han plantejat realitzar un treball per al final d'aquesta assignatura, i gràcies a aquesta teoria, podrem realitazar el treball perfectament, ja que hem de crear un material educatiu.
A més a més, hem pogut reflexionar i veure que ser professor/a es una feina molt dura ja que has d'estar pendent de molts ítems, per realitzar un bon aprenentatge per als teus alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada