Normal Pencil

dijous, 12 de novembre del 2015

Mobile learning i apps educatives

Probablement, avui en dia, les persones adultes quan veuen als adolescents enganxats al mòvil, només pensen que estaran parlant pel Whatsapp o bé mirant diverses xarxes socials. Tot i que es faci un ús molt elevat de les xarxes socials, els dispositius mòvils no serveixen únicament per això.
Nosaltres, que hem nascut a l’època on hem pogut veure notòriament el progrés de les tecnologies, podem parlar que no només utilitzem els dispositius mòvils per això. Gràcies a aquests, hem tingut un aprenentatge més dinàmic i ràpid, ja que no haviem de buscar tota l’informació només basant-nos en enciclopedies i llibres, sinó que hem tingut eines com Google per cercar informació per complementar els nostres treballs.
A més, ara que una gran part de la societat treballa amb la tecnologia, els dispositius movils s’incorporen a l’aula, i molta gent té un mòvil particular pel seu propi ús.
Així doncs, podem dir que les tecnologies ens han aportat moltes coses que ens han facilitat el dia a dia i a més, l’aprenentatge continuat a través d’aplicacions o pàgines web.
A continuació adjuntem el mapa conceptual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada