Normal Pencil

divendres, 27 de novembre del 2015

Flipped classroom

En la classe d'avui hem treballat les "flipped classroom" què és un concepte en anglès que significa classes invertides, és a dir, és tracta de que els alumnes treballin la part teòrica a casa abans de realitzar el contingut a classe, per després a l'aula resoldre els dubtes i acabar d'explicar la matèria de manera més dinàmica.
Un gran exemple de flipped classroom el realitzem a aquesta assignatura, ja que el professor ens penja al Moodle els recursos necessaris que farem a la pròxima classe, per portar-los treballats i poder fer la classe una mica més dinàmica. A partir d'aquí, a classe, al principi es resolen els dubtes i tot seguit fem activitats en grups, debats, fòrums, activitats de pregunta-resposta, entre d'altres.
Nosaltres creiem que les Flipped Classrooms és una bona manera d'aprendre, i tot i que no són noves d'ara, actualment s'estan utilitzant més gràcies a tots els recursos tecnològics que tenen els docents.
Així, els nens/es ja saben de què anirà la classe i aprenen de manera individual i després, al arribar a l'escola, es posa en comú amb els altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada